326 Ընկերության էջի դիտումներ
0 հետևորդ
1 ընդհանուր աշխատանքներ
2003 թվականին «Մայրիկ» ռեստորանը բացվեց Բեյրութում՝ որպես առաջին միջերկրական հայկական ռեստորան: Կարճ ժամանակահատվածում «Մայրիկ»-ը դարձավ հայկական սփյուռքի խոհարարական ժառանգության ուղենիշն ու պահպանողը: Դրանից հետո «Մայրիկ»-ի շնորհիվ հայկական խոհանոցը հասավ Դուբայ, Ռիադ և Մալդիվյան կղզիներ:
2018 թվականին «Մայրիկ» ռեստորանը բացվեց նաև Հայաստանում: Խոհանոցն առաջարկում է նորովի ներկայացված հայկական նրբախորտիկներ: Բաղադրատոմսերը «սկիզբ են առել» Անատոլիայի պարարտ հողերից և մորից դստերն են փոխանցվել: Ռեստորանի ճաշատեսակներին բնորոշ է բաղադրիչների, համերի և գույների հակադրության «խաղ», որտեղ մեկտեղված են միջերկրածովյան թարմությունն ու մետաքսի ճանապարհի համեմունքների հարուստ համերը:
Ոլորտ` | Տուրիզմ/Հյուրընկալություն/Ժամանց |
Ընկերության տեսակը` | ՍՊԸ/ԲԲԸ/ՓԲԸ |
Հիմնադրման տարեթիվ` | 2018 |
Աշխատակիցների քանակը` 50-200
Գտնվելու վայրը: 4 Ամիրյան փողոց, Երևան, Հայաստանի Հանրապետություն
Տեղադրված աշխատանքներ (0)
Այս պահին տվյալ ընկերությունում չկան թափուր աշխատատեղեր։
Արտոնությունների փաթեթ
Ընկերության լուսանկարները
Կոնտակտներ
Staff 2023 ԲՈԼՈՐ ԻՐԱՎՈՒՆՔՆԵՐԸ ՊԱՇՏՊԱՆՎԱԾ ԵՆ