«Երեմյան Փրոջեքթս» ընկերության ամբողջ փիլիսոփայությունն ամփոփված է «Աշխատանքը սկսվում է երազանքից» կարգախոսում․ ընկերության ցանկացած նախագծի գաղափար ծնվում է արժեքավորը պահպանելու, նոր ու մնայուն արժեքներ ստեղծելու, Հայաստանն ու մեր քաղաքը գունեղ ու բազմազան ներկայացնելու երազանքից։ «Երեմյան Փրոջեքթս»-ը միավորում է երևանցիների և քաղաքի հյուրերի կողմից ամենասիրված և ճանաչված հայկական ռեստորանային կոնցեպտները՝ «Բուրգըրի Անգուս ընդ Մոր», իտալական «Կազա Նոստրա», բարձր խոհանոց ներկայացնող «Լիվինգսթոն», «Լավաշ», «Շերեփ» ռեստորանները, «Սմոքինգ Շեֆ» սթեյք-հաուզը, «Պանդոկ Երևան», «Պանդոկ Երևան գետափին»-ը, «Երևանի Շաուրմա» արագ սննդի ռեստորանների ցանցը և «Սիզընս» նախագծերը` ռեստորան, սրճարան, հրուշակարան, պաղպաղակի սրահ։
«Երեմյան Փրոջեքթս» ընկերությունը 2021թ․- ի հոկտեմբերի 17- ին ներկայացրեց կոնցեպտուալ նոր մոտեցմամբ՝ «Ռենոմե» ռեստորանը։ «Ռենոմե»-ն բացառիկ ձևաչափով ռեստորան է, որն իր հյուրերին ներկայանում է բարձր հեղինակային խոհանոցով :
«Երեմյան Փրոջեքթս»-ի տասնյակ նախագծերի ցանկում է` «Երեմյան Փրոջեքթս» Խոհարարական արվեստի և հյուրընկալության ակադեմիան։ Սկսնակների և ոլորտում գործող մասնագետների համար նախատեսված կրթական և վերապատրաստման ծրագրերը հաստատված ու վավերացված են Ակադեմիայի բացառիկ գործընկեր՝ City of Oxford College-ի կողմից:
2019 թվականից «Երեմյան Փրոջեքթս»-ը ներգրավված է Հայոց Բանակին սնունդ մատակարարելու ծրագրում, ինչն ընկերության համար հատուկ առաքելություն է և մեծ պատիվ։ Ընկերությունը 2020 թվականից մեկնարկել և իրագործում է բիզնես-զարգացման նոր ռազմավարություն՝ հիմնված «Սերմից` սեղան» հայեցակարգի վրա, ապահովելով ամբողջական փակ ցիկլ։ Այս հայեցակարգի շրջանակում էլ ընկերությունը հիմնեց Վայոց Ձորում՝ տոհմային տավարաբուծական, Տավուշի մարզում՝ խոզաբուծական ֆերմաները, Արարատի մարզում՝ կերաղացը, Երևանի «Արցախ» գործարանը, որտեղ պատրաստվում և վերամշակվում է կազմակերպության ֆերմայում արտադրված բարձրորակ կաթի, կաթնամթերքի և մսամթերքի արտադրանքը՝ «Երեմյան Փրոդաքթս» ապրանքանիշի ներքո:
“Yeremyan Projects” is one of the leaders in restaurant business of Armenia. The company was established by restaurateur David Yeremyan. Throughout fifteen years of its activity, the company created and implemented over ten daring, unique and conceptual projects and had a great investment in developing the restaurant business in Armenia.
The whole philosophy of Yeremyan Projects is in the motto “Work starts with a dream”, as any project idea is based on preserving the valuable and creating new, the dream of presenting Yerevan and Armenia in a colorful and diverse fashion. “Yeremyan Projects” unites the restaurant brands well-known by the residents of Yerevan and the guests of the Capital into one brand. ”Burgery”, Italian “Casa Nostra”, “Smoking Chef” steak house, “Livingston” haute cuisine restaurant, “Tavern Yerevan Riverside”, “Tavern Yerevan” and “Yerevan Shaurma” fast food chain are among them. On October 17, 2021 "Yeremyan Projects" company presented “Renommée” restaurant with conceptually new approach. “Renommée” is an exceptional restaurant offering haute cuisine to its guests.